Aikataulut

Hoas tarkastaa asuntosi kunnon viimeisen sopimuskuukautesi aikana. Oheisesta liitteestä näet päivämääräkohtaisen aikataulun, josta voit katsoa oman kiinteistösi tarkastuspäivän.

Aikataulut

Uudet aikataulut päivitetään sivuille aina kuun ensimmäisen viikon aikana. Huomioithan että Hoasilla tehdään vuosittain noin 15 000 asuntotarkastusta. Jotta tarkastukset voidaan tehdä ilmoitetussa aikataulussa, muista seuraavat asiat:

  • Tarkastuksia tehdään arkipäivisin kello 8.00-16.00 ja ruuhkakausina tarvittaessa klo 18 saakka.
  • Jotta tarkastukset ehditään suorittamaan kiinteistöittäin ilmoitetussa aikataulussa, ei tarkastukselle ole mahdollista sopia kellonaikaa. Samasta syystä tarkastuksien yhteydessä ei myöskään korjata asunnon vikoja.
  • Jos olet irtisanomisilmoituksella ilmoittanut, että asunnossa on lemmikkejä tai muu este yleisavaimen käytölle, sinulle soitetaan, kun tarkastaja on asuntosi ovella. Ellet vastaa puhelimeen, tarkastaja jättää postiluukkuusi kirjallisen yleisohjeen poismuutosta. Mikäli haluat sopia tarkastuksen toiselle päivälle, olethan yhteydessä Hoasiin. Tarkastus järjestetään, mikäli se on aikataulullisesti mahdollista.
  • Jos irtisanomisesi on vahvistettu kuun 8. päivän jälkeen, saatetaan huoneistotarkastus suorittaa vasta erikseen aikataulussa ilmoitettuna myöhempänä ajankohtana.
  • Muistathan, että vastuusi asunnon kunnosta säilyy aina vuokrasopimuksesi loppuun saakka.

Ennakkotarkastus: (poismuuttaville asukkaille) Tehdään sopimuskauden viimeisen kuukauden aikana.

Muuttotarkastus: (sisäänmuuttaville asukkaille) Tehdään uuden asukkaan vuokrasopimuksen ensimmäisten arkipäivien aikana, jos ennakkotarkastuksella asunnon kunnossa on ollut edellisen asukkaan vastuulle kuuluneita puutteita.

Uusi asukas: Jos sinulla on este muuttotarkastuksen suorittamiselle yleisavainta käyttäen, olethan välittömästi yhteydessä Hoasin huoltopalveluihin puhelimitse. Muistathan myös aina tehdä Hoasille sisäänmuuttoilmoituksen - siivouksen puutteista välittömästi ja muista vioista kahden viikon sisällä.